Curatenie Magazine

Suntem una din firmele de curatenie de incredere din Bucuresti. De peste 5 ani de cand suntem pe piata am crescut, ne-am dezvoltat, ne-am ajutat clientii sa fie apreciati la randul lor de clientii acestora, prin urmare incantati de munca noastra. Printre celelalte servicii de curatenie pe care le desfasuram, am ales sa facem si curatenie in magazine, pentru frumusetea locurilor.

Stim cat de important este ca atunci cand un client intra intr-un magazin, acesta sa fie curat si nu doar atat, ci magazinul sa straluceasca de curatenie!

Curatenie Premium este o firma profesionala. Avem contracte atat cu magazine individuale, lanturi de magazine, cat si cu diverse alte companii.

Desfasuram servicii de curatenie 6 zile pe saptamana, de luni pana sambata, insa ne puteti contacta 24/24, 7 zile din 7.

La Curatenie Premium oferim:
– Pregatire profesioanal tuturor angajatilor. Cei mai multi lucreaza la noi de o lunga perioada de timp. In plus, suntem asigurati;
– Noi nu facem doar curatenie, ci putem efectua si servicii auxiliare, precum dusul gunoiului s.a.;
– Ne aducem toate produsele si echipamentele de care avem nevoie, insa daca aveti unele preferate si doriti sa le furnizati dumneavoastra, ne adaptam;
– Metodele de plata sunt variate, de la transfer bancar la cash.

Tratam fiecare client ca pe un nou proiect, cu nevoi individuale. Astfel personalizam strategia de curatenie in functie de necesitati. Fiecare proiect are o perioada de timp de desfasurare, perioada pe care o respectam cu strictete. Insa, in anumite cazuri exceptionale, daca echipa de curatenie nu reuseste sa respecte termenul dat, nu prevedem costuri suplimentare. In cazuri exceptionale, pentru a curata totul in cele mai mici detalii, este nevoie de un timp mai mare de executie, insa in 99% din cazurile avute pana acum am finalizat curatenia in timpul preconizat.

Toti colegii sunt calificati pentru munca de curatenie pe care o desfasoara, pregatiti suplimentar prin traininguri si ajutati atunci cand au nevoie. Lucreaza foarte bine, profesionist, rapid, prompt.
Ne bucuram de o reputatie buna si ne place sa ne facem munca cat mai placuta si mai usoara in acelasi timp. Incepem la timp si terminam la timp. Iubim curatenia si punem pasiune in ceea ce facem.