Curatenie Industriala

Noi, cei din echipa Curatenie Premium, ne ocupam profesionist de numeroase servicii de curatenie, respectiv: curatenie birouri, curatenie dupa constructor, curatenia complexelor rezidentiale, facem si curatenie industriala, in Bucuresti, in orice sector. Avem colegi specializati in aceasta arie si efectuam numeroase servicii de curatenie industriala, de la degresarea podelelor, la curatarea conductelor, ferestrelor s.a.

Serviciile de curatenie industriala pecare le oferim, sunt:
– Degresarea podelelor
– Curatare cu echipamente speciale
– Indepartarea gunoiului
– Curatarea ferestrelor
– Curatarea echipamentelor
– Curatarea spatiilor publice

Suntem o firma de curatenie care crede in investitiile facute in angajatii nostrii. Acestia sunt experti in tot ce este legat de curatenie, de la produsele folosite, pana la manevrarea ustensilelor s.a. Beneficiaza de training individualizat la intrarea in companie, imbunatatirea continua a cunostintelor si tehnicilor, precum si supervizare si instructiuni specifice pentru lucrul cu fiecare ustensila si produs in parte. Trainingul cuprinde si utilizarea in siguranta a echipamentului: aspiratoare, motostivuitoare, uscatoare s.a.

Sanatatea si siguranta colegilor nostrii si clientilor este un parametru important pe care il luam in considerare.
Avem experienta in lucrul cu companii mari, precum si cu intreprinderi mici si mijlocii, in zona Bucuresti.
Contactati-ne pentru a afla mai multe detalii despre serviciile Curatenie Premiun.

Daca aveti nevoie de servicii de curatenie profesioniste, de incredere, de parteneri cu care sa discutati pentru a stabili care este cea mai buna strategie de curatenie, precum si despre timpul alocat acesteia, cu o gandire futurista, ne-ati gasit. Cu cat o locatie este mai provocatoare, ne dedicam acesteia pana ne facem treaba excelent!
Cunostintele noastre in domeniul curateniei industriale ne permit sa oferim solutii practice si sfaturi in majoritatea ariilor industriei de curatenie. Pentru intrebari, pentru sfaturi referitoare la curatenie, cat si pentru discutii in legatura cu materialele folosite, ne puteti contacta. Suntem deschisi si dorim sa ne ocupam de orice cerere cu profesionalism, respect si seriozitate.

Lucram profesionist, folosim produse de cea mai buna calitate, manevram echipamente profesionale si de ultima generatie. Suntem o echipa in care va puteti pune increderea. Respectam orice angajament pe care ni-l luam, punem siguranta pe primul loc in tot ceea ce facem.