Curatenie dupa Constructor

Renovezi bucataria? Ai construit o noua camera la casa? Te-ai hotarat sa supraetajezi garajul? Daca ai facut orice alte modificari in casa, renovari, constructii, demolari, daca ai mult praf si murdarie dupa constructor, cel mai probabil ai nevoie sa faci curat. In loc sa petreci multe ore, poate chiar zile pana sa reusesti sa cureti spatiile, poti chema echipa de profesionisti Curatenie Premium!

Oferim servicii de curatenie profesioniste, cu rezultate high class. In acelasi timp ne acordam dreptul de a ne selecta clientela in functie de spatiile ce necesita curatenie. Intram acolo unde altii refuza sa faca curatenie. Cu cat un spatiu este mai provocator, cu atat sunt sanse mai mari sa gasiti echipa Curatenie Premium acolo!

Stim ca de cele mai multe ori curatenia dupa constructor este destul de dificil de facut si necesita timp. Aceasta se intampla pentru ca de fiecare data, desi te straduiesti sa scoti afara gunoiul consistent, apoi sa aspiri, apoi sa dai cu mopul, parca nu reusesti, oricat de mult ai incerca, sa stergi tot praful acela fin care s-a strans dupa constructor. Aceasta se intampla pentru ca ustensilele pe care constructorii le folosesc fac incredibil de mult praf foarte fin, pentru a modela materialele pana la cele mai mici detalii!

Echipa Curatenie Premium vine in ajutorul tau prin urmatoarle servicii de curatenie profesionale:
– Curtam si aruncam la gunoi resturile ramase dupa constructor
– Aspiram, spalam, lustruim
– Curatam prizele, intrerupatoarele, tocurile usilor si geamurilor
– Curatam si dezinfectam bucataria si toaleta
– Improspatam aerul din incaperi
– Orice credeti dumneavoastra ca mai este necesar.

Alege sa colaborezi cu noi si vei beneficia de cele mai performante standarde in curatenie! Avem ustensile profesionale, angajati profesionisti, produse profesionale. Mai mult decat ata, iti garantam satisfactie si siguranta completa! Avem asigurare pentru fiecare eveniment si ne place sa spunem ca suntem o adevarata echipa al carei scop este satisfacerea nevoilor tale de curatenie!