DESPRE NOI

Filosofie | Cum lucram? | Echipa | Asigurare

FILOSOFIE

Consideram cu tarie ca respectul pentru ceea ce facem si pentru oameni trebuie insusit in orice activitate. Respectul si bunul simt sunt esentiale atat in mediul business, cat si in viata de zi cu zi, in interactiunea cu cei din jur. Insa in domeniul curateniei acestea sunt fundamentale.

Curatenie Premium si-a propus sa fie, inca de la infiintare o firma de incredere pentru clienti si pentru angajati. Si suntem fericiti ca realizam cu succes acest obiectiv!

Credem ca cel mai important lucru atunci cand ajungem la dumneavoastra este sa ne facem treaba cat mai profesionist, cat mai responsabil si rapid, in conformitate cu nevoile si dorintele dumneavoastra si fara a produce pagube.

Principiile Curatenie Premium ce ne definesc, sunt:
– Profesionalism
– Promptitudine
– Respect

In plus, ne asumam raspunderea pentru orice actiune de curatenie intreprinsa, intrucat dorim ca toti clientii nostri sa fie foarte multumiti de serviciile prestate. Mai multe detalii puteti gasi in sectiunea Asigurare.

De multe ori suntem contactati pentru a face curatenie in locuri pe care alte firme le-au refuzat inainte. Daca aveti un asemenea spatiu, la noi gasiti solutia.

Curatam orice spatiu ne reprezinta. Prin urmare, ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela. Cu cat o locatie de curatat este mai provocatoare, cu atat mai interesanta devine aceasta pentru echipa Curatenie Premium. Ne place sa spunem ca: „Acolo unde altii dau gres, noi facem treaba.”

Curatenie Premium isi propune sa aiba o comunicare cat mai deschisa, pentru a fi eficienti. Prin urmare, initial venim la locatia indicata de client, aflam nevoile de curatenie, calculam aria spatiului de curatat si prezentam procesul prin care urmeaza sa curatam respectivul spatiu, precum si ofertele de pret.

CUM LUCRAM?

Profesionist.
Suntem echipa de curatenie potrivita pentru spatiul tau murdar!

Am intrat pe piata serviciilor de curatenie din Bucuresti acum mai bine de 7 ani, pe la mijlocul lui 2012. Am inceput cu o echipa compusa din 3 colegi muncitori, iar in prezent am ajuns sa fim in jur de 15. Atu-ul nostru pe o piata deja saturata a serviciilor de curatenie este faptul ca suntem o adevarata echipa! Fiecare coleg stie exact ce are de facut, cand si mai ales cum sa isi desfasoare activitatea intr-un mod profesionist, astfel incat atunci cand termina curatenia si se uita la rezultate sa fie absolut incantat de munca sa.

De-a lungul anilor ne-am perfectionat atat tehnicile de curatenie, am achizitionat noi utilaje pentru a usura si imbunatati calitativ procesul de curatenie si am ajuns astfel sa multiplicam gama de servicii de curatenie oferite, in scopul satisfactiei depline a clientilor.

Intr-o majoritate semnificativa a cazurilor, noii clienti ce ne contacteaza si pe care ii sustinem in curatarea spatiilor murdare (spatii comerciale, magazine, birouri, complexe rezidentiale, curatenia dupa constructor), ajung sa ne sune in urma recomandarilor facute de alti clienti.

Produsele pe care le utilizam sunt de calitate superioara. De exemplu, in gama de detergenti folositi se numara: Dr. Schnell, Allergini, Clover, Ecolab, Wetrok.

Inainte de a incepe colaborarea cu un nou client si procesul de curatenie, trecem sa luam o “proba” a locului de curatat.

Ce presupune acest lucru?

Venim la dumneavoastra, observam, masuram, analizam, interpretam si va oferim variante de pret pentru serviciile dorite. Va detaliem procesul de curatenie ce va avea loc, pentru ca dumneavoastra sa puteti afla din timp ce materiale vom folosi, cat timp va dura pana la finalizare, de ce dureaza mai putin sau mai mult si cum va arata la final spatiul curatat.

Multumirea dumneavoastra este si multumirea noastra!

Increderea este garantata de Echipa Curatenie Premium!

Tratam fiecare client ca pe un nou proiect, cu nevoi individuale. Astfel personalizam strategia de curatenie in functie de necesitati. Fiecare proiect are o perioada de timp de desfasurare, perioada pe care o respectam cu strictete. Insa, in anumite cazuri exceptionale, daca echipa de curatenie nu reuseste sa respecte termenul dat, nu prevedem costuri suplimentare. “E pe barba noastra”, cum se spune. In cazuri exceptionale, pentru a curata totul in cele mai mici detalii, este nevoie de un timp mai mare de executie, insa in 99% din cazurile avute pana acum am finalizat curatenia in timpul preconizat.

Toti colegii sunt calificati pentru munca de curatenie pe care o desfasoara, pregatiti suplimentar prin traininguri si ajutati atunci cand au nevoie. Lucreaza foarte bine, profesionist, rapid, prompt. Aceste aspecte le-au remarcat si clientii actuali ce continua sa ne recomande.

Echipa

Dupa cum spuneam, atu-ul nostru pe o piata deja saturata a serviciilor de curatenie, cum este cea din Bucuresti, este faptul ca suntem o adevarata echipa! Fiecare coleg stie exact ce are de facut, cand si mai ales cum sa isi desfasoare activitatea intr-un mod profesionist, astfel incat atunci cand termina curatenia si se uita la rezultate sa fie absolut incantat de munca sa.

Oferim servicii de curatenie profesioniste, cu rezultate high class. Si in acelasi timp ne selectam clientela in functie de spatiile ce necesita curatenie. Intram acolo unde altii refuza sa faca curatenie. Cu cat un spatiu este mai provocator, cu atat sunt sanse mai mari sa gasiti echipa Curatenie Premium acolo!

Fiecare coleg care ni se alatura trece printr-o perioada de training si mai apoi o perioada de proba, avand ajutor sustinut din partea supraveghetorului, care indeplineste si rolul de mentor.

Trainingul il consideram a fi foarte important, intrucat odata cu el noii colegi invata:
– care sunt tipurile de suprafete si materiale folosite pentru curatare
– care sunt miscarile cele mai bune pentru a face o curatenie rapida si eficienta
– cate tipuri de produse de curatenie avem si cum se folosesc
– ce ustensile de curatat folosim si cum lucram cu ele
– cat de importanta este curatenia bine facuta
– cat de importanta este imaginea lasata clientilor

Toti colegii sunt calificati pentru munca de curatenie pe care o desfasoara, pregatiti suplimentar prin traininguri si ajutati atunci cand au nevoie. Astfel dobandesc bogate cunotinte in aria curateniei oricaror locuri si obiecte, precum si experienta. Lucreaza foarte bine, profesionist, rapid si prompt.

Fiecare echipa de interventie Curatenie Premium are un supervisor care supravegheaza bunul mers al lucrurilor, rezolva posibilele incidente ce pot aparea si in acelasi timp lucreaza cot la cot cu echipa!

Daca alegeti sa colaborati cu noi, va garantam curatenie de profesionisti.
Raspundem la telefon 24/24, 7 zile din 7.

Asigurare

La Curatenie Premium folosim doar produse profesionale de curatenie. Acestea ne ajuta in curatarea eficienta a oricaror suprafete, de la mobilier, la ferestre, oglinzi, usi, podele, pardosele s.a.

De exemplu, printre detergentii calitativi pe care ii folosim se numara: Dr. Schnell, Allergini, Clover, Ecolab, Wetrok.

Cu aceasta asigurare, pe langa garantia calitatii serviciilor noastre, oferim clientilor linistea si certitudinea ca suntem o firma de curatenie in care pot avea incredere. Nu ne dorim sa cream pagube, insa in cazuri exceptionale, acestea sunt acoperite.

Pentru a preveni o posibila situatie neplacuta, pe langa produsele profesionale de curatenie pe care le folosim, intretinem o comunicare deschisa. Daca dupa ce analizam materialele care necesita curatire consideram ca se poate produce o deteriorare a acestora, gasim solutii pentru a curata acel material fara a-l deteriora.

Inainte de a incepe curatenia, luam o “proba” a locului. Ce presupune acest lucru? Venim la dumneavoastra, observam, masuram, analizam, interpretam si va oferim un pret pentru serviciile dorite. Detaliem procesul de curatenie ce va avea loc, pentru ca dumneavoastra sa puteti afla din timp ce materiale vom folosi, cat va dura pana la finalizare si cum va arata la final.

Respectam cu strictete termenul de executie al lucrarilor de curatenie. Daca prin exceptie, curatenia dureaza mai mult decat am stabilit initial, nu vom percepe un cost suplimentar.

Indiferent daca aveti o singura firma sau un centru comercial, un complex rezidential sau doriti sa faceti doar curatenie dupa constructor, daca sunteti in cautarea unei firme de curatenie pentru un parteneriat de lunga sau scurta durata, noi va putem indeplini dorintele si satisface nevoile.

Curatenie Premium face curatenie in locurile pe care ceilalti le refuza.

Alegeti sa colaborati cu noi. Garantam curatenie profesionala. Raspundem la telefon 24/24, 7 zile din 7.